images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі - День кар'єри

З метою надання допомоги студентам і випускникам у плануванні професійної кар’єри, налагодження тісної співпраці з роботодавцями в приміщенні читальної зали науково-технічної бібліотеки Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя відбувся День кар’єри – 2016, у якому також взяли участь фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Цей захід проводився в університеті уже вп’яте і є знаковою подією для студентів, випускників та роботодавців. Адже це важливий елемент сприяння студентам і випускникам в їх працевлаштуванні, адаптації студентської молоді до умов ринку праці і поліпшення професійної підготовки молодих фахівців.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У програмі заходу: презентації підприємств, установ та організацій, безпосереднє спілкування роботодавців із студентами, випускниками; надання студентам університету інформації про стажування, вакансії постійної і тимчасової роботи; отримання роботодавцями від студентів резюме та проведення з ними коротких співбесід; запрошення потенційних кандидатів для проходження кваліфікаційної співбесіди.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Фахівці Тернопільського МРЦЗ проводили профдіагностику професійних схильностей та інтересів, допомагали у написанні резюме, ділилися секретами спілкування під час співбесіди з потенційним роботодавцем, знайомили з актуальними вакансіями.

Загалом у цей день було представлено понад 50 фірм-роботодавців, захід відвідали представники органів місцевої виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер