images/stories/logosait_new.jpg

 

За що штрафуватимуть водіїв?

Тернопільські водії відтепер ретельніше вибиратимуть місце паркування. З початком функціювання поліції у місці, за порушенням дорожніх правил слідкують ретельно. Власник автомобіля за неправильне місце паркування буде змушений оплатити штраф у розмірі 510 гривень.

Заступник командира четвертої роти першого батальйону патрульної поліції Тернополя Юрій Сидорко повідомив, що від місцевих жителів часто поступають скарги на водіїв автомобілів через порушення дорожніх правил.

Нещодавно відбувся конфлікт, коли полісмени були змушені з допомогою евакуатора забирати машину з проїзду. Власника транспорту на місці не було і з'явився він лише після вилучення авто. На численні вмовляння патрульні не реагували, тому що Закон повернення автомобіля на місці пригоди не передбачає. Саме тому було складено протокол і авто відправлено на арештмайданчик, що розташований на Збаразькому КП.

За що штрафуватимуть водіїв?

За час функціювання патрульної поліції заторів на дорогах Тернополя стало менше. Цьому сприяє якісне та оперативне втручання правоохоронних органів. Полісмени попереджають, що таке відбуватиметься з кожним, хто порушує правила дорожнього руху. Відповідальність за неправильне місце паркування водій буде нести згідно 122 статті частини 3.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер