images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополян запрошують в Школу Свідомого Громадянина

За підтримки Молодіжної міської ради, 2-3 квітня у Тернополі відбудеться дводенний курс Школи Свідомого Громадянина. Кращі викладачі Відкритого Університету Майдану поділяться ідеями, які можуть змінити життя міст, регіонів і навіть цілих країн.

Впродовж курсу Наталія Склярська, Анна Валєнса, Олександр Солонтай та команда Відкритого Університету поділяться необхідними знаннями з побудови громадянського суспільства, контролю місцевої влади та локальних бюджетів, ви також дізнаєтесь про закони спіральної динаміки розвитку людей і суспільства, зможете визначити в якому напрямку ви бажаєте розвиватися і які для цього необхідно зробити кроки, зрозумієте до якого психологічного віку належить ваше оточення і як знайти з ними спільну мову, щоб рухатися разом до бажаних змін.

У Школі Свідомого Громадянина ви отримаєте не тільки знання, але й знайдете однодумців для реалізації спільних ідей. Протягом другого дня ви зможете сформувати команду і втілювати ваші проекти крок за кроком змінюючи Тернопіль на краще.

Спікери та експерти будуть раді поділитися з вами досвідом, підтримати кращі ідеї й допомогти залучити необхідні ресурси для їх реалізації. Всі, хто успішно пройде навчання, отримають сертифікати Школи Свідомого Громадянина, - повідомляють організатори заходу.

Вік учасників - необмежений. Участь в програмі - безкоштовна.

Реєстрація учасників за посиланням: http://bit.ly/1ZnH37P

Програма курсу та інформація про тренерів тут: http://vum.org.ua/program-1/

Тел. для довідок: 050-338-88-43 (Остап), 068-538-17-87 (Олена).

12884461_1059998324062301_610677278_n

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер