images/stories/logosait_new.jpg

 

На сесію ММР завітала делегація з Донецької області

23 березня в сесійній залі міськради відбулося третє засідання  Молодіжної міської ради. Сесія відбулася за участі міського голови Сергія Надала, народного депутата України Дмитра Лубінця, голови Першотравневої районної ради Володимира Топузова та заступника голови Першотравневої районної ради Ганни Цибалової. Делегація з Донецької області перебувала у нашому місті з офіційним візитом.

У рамках візиту представники делегації підписали Меморандум про співпрацю, а також ознайомилися із роботою Тернополя у cферах освіти, медицини, культури та житлово-комунального господарства.

2016-03-23 (1)

Депутатам Молодіжної міської ради вдалося домовитися про співпрацю з представниками делегації та започаткувати цікаві спільні проекти.

Очільник міста привітав усіх з вдалим початком та побажав успіхів в подальшій співпраці.

Продовжили засідання голосуванням за кращий логотип для ММР, представлений тернопільськими дизайнерами в рамках нещодавнього конкурсу. Депутати обрали один з кращих варіантів з умовою його доопрацювання.

DSC00777

Цікавими освітніми, культурними та соціальними заходами поділились представники комісій. Депутати розповіли про найближчі заходи та обговорили деталі їх проведення. Зокрема, депутат Іван Янюк озвучив ідею щодо показу фільму "Добровольці Божої чоти", присвяченому Дню Героїв (23 травня), який буде показуватися учням шкіл представниками комісії національно-патріотичного виховання ММР, також підняв питання стосовно функціонування нового стадіону, що буде розташований за торговим центром "Орнава".

DSC00784

Відомий в місті хореограф Ніно, голова комісії з питань культури та мистецтв, розповіла про проведення тематичного квесту, приуроченого першій згадці про Тернопіль та про організацію танцювального флешмобу, в якому приймуть участь учні ЗОШ міста Тернополя. Ольга Шимків, представник комісії неформальної освіти анонсувала дводенний курс Школи Свідомого Громадянина, впродовж якого кращі викладачі Відкритого Університету Майдану поділяться з усіма охочими ідеями, що можуть змінити життя міст, регіонів і навіть цілих країн.

DSC00779

DSC00781

Традиційно на засіданні відбулася благодійна акція для дитячих будинків. Цього разу депутати зібрали канцелярські приладдя, які передадуть у Тернопільський обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт».

DSC00775

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер