images/stories/logosait_new.jpg

 

Пожежна безпека Вашого майна

Міцно закріпивши свої позиції на ринку забезпечення охорони і безпеки Поліція охорони пропонує комплексні рішення в області найбільш ефективного захисту життя наших клієнтів, а також приватної власності від крадіжок та посягань зловмисників, пожежі та інших неприємностей.

Цього разу працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області вирішили розповісти про професійні системи пожежної сигналізації.

Як працює охоронно-пожежна сигналізація?

Призначення такої системи безпеки, як пожежна сигналізація (для дому, магазину, офісу чи іншого приміщення), полягає в виявленні пожежі на його початковій стадії – за ознаками задимлення, підвищення температури в приміщенні, появі відкритого полум'я. Як це працює?

Як тільки спеціальне обладнання зафіксує ознаки задимлення, загоряння в будь-якому приміщенні будівлі, сигналізація:

* автоматично включить систему оповіщення, сигнал про можливе загоряння надійде на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області;

* відключить систему доступу, припливної вентиляції та кондиціонування;

* запустить установку димовидалення та гасіння вогню.

Управління поліції охорони в Тернопільській області пропонує ефективне технічне оснащення для захисту приватних будинків, дач, офісних та складських приміщень, адміністративних будівель, шкіл, дитячих садків, торгових та розважальних центрів від пожежі. Зокрема: * Індивідуальні професійні консультації з пожежної безпеки та протипожежної охорони об'єктів, перевірка системи пожежної безпеки на об'єкті клієнта, допомогу в усуненні недоліків та порушень.

* Розробка пректно-кошторисної документації, встановлення автоматичних систем пожежної сигналізації на території Тернопільської області.

* Технічне планове (та позапланове) обслуговування пожежної сигналізації.

* Передача сигналів в Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій в Тернопільській області.

* Інформування клієнта у випадку спрацювання пожежної сигналізації та негайний виїзд групи реагування поліції охорони на місце спрацювання, а також надання допомоги в разі непередбачених ситуацій до приїзду наряду Управління ДСНС.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер