images/stories/logosait_new.jpg

 

За порушення правил дорожнього руху штрафуватимуть тепер і пішоходів

Нещодавна поява поліцейський викликала чималий резонанс у місті. За правопорушеннями працівники правоохоронних органів спостерігають з особливою увагою, оскільки часто виникають проблеми, які порушують спокій мешканців Тернополя.

Командир другої роти Управління патрульної поліції у місті Тернополі Богдан Джула розповів про найпоширеніші порушення, які полісмени зафіксували протягом останніх 20-ти днів. На сьогодні найпоширенішими правопорушеннями у місті є неправильне паркування, яке створює численні затори на дорогах. Інциденти відбуваються частіше за все на бульварі Шевченка, вулицях Грушевського, Клінічній тощо. Щодо останньої, то машини невідповідним паркуванням перешкоджають медичним працівникам та каретам швидкої допомоги вчасно надати хворим якісну та миттєву допомогу.

Патрульні звертаються до тернополян з проханням виконувати ті правила, які зазначені в законі. Водія, який здійснив правопорушення вперше, полісмени лише попереджають про майбутній штраф та адміністративну відповідальність. Ті, хто ці правила ігнорують і неодноразово порушують, будуть сплачувати штраф або ж понесуть покарання у іншому вигляді. Також працівники поліції звертають увагу на те, що часто їхні дії намагаються спровокувати незаконні дії. Однак правила дорожнього руху для всіх одинакові і виконувати їх потрібно беззаперечно.

Звертати увагу тепер будуть і на пішоходів. Порушення правила переходу дороги в недозволеному місці або на червоний колір світлофору будуть супроводжуватися штрафами. Тому патрульні наполегливо рекомендують виконувати правила дорожнього руху та не створювати конфліктних ситуацій.

  

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер