images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відкриють нові маршрутні шляхи

Цьогоріч влада запровадила проект про корегування маршрутної системи. У ньому передбачено відкриття нових маршрутних шляхів та місцевого транспорту. Враховані прохання жителів міста, які будуть реалізовані до кінця цього року. Зміни, які заплановано та вже існуючі маршрутні дороги можна подивитись на сайті міської ради.

Начальник міського управління транспорту, комунікацій та звʼязку Ігор Мединський повідомив, що у проекті звернено увагу на максимальну кількість маршрутних доріг, яких передбачає законодавство та правила дорожнього руху.

troleybus_тернопіль

Зважаючи на численні звернення, місцева влада планує запровадити маршрут на вулицю Чернівецьку. Саме тому, на сьогодні вже оформлюють потрібну документацію, щоб якомога швидше реалізувати задумане. Також, незабаром 21-ий маршрут буде їздити від вулиці Коновальця до автовокзалу. Шлях до пункту призначення скоротили, для швидкого прибуття. У місті функціюватиме 26-ий маршрутний транспорт до «Епіцентру», який проїжджатиме вулицю Поліську та шлях 28-ого маршруту.

Зміни відбулися у розкладі та дорозі 4-ого маршруту. Відтепер з району «Східного» можна буде прибути до залізничного вокзалу.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер