images/stories/logosait_new.jpg

 

Довгоочікуваний фінал справжнього спортивного свята

1 квітня у Тернополі відбувся довгоочікуваний фінал справжнього спортивного свята «Мама, тато, я - спортивна сім'я». Це дійство вже стало традиційним щорічним спортивним змаганням, що поєднує в собі спорт, розваги та здорову конкуренцію. Тому не дивно, що воно стало одним з найулюбленіших для дітей і дорослих.

Сім'ї-учасники показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, засвідчивши, що у Тернополі дійсно, є міцні, здорові сім'ї, в яких батьки і діти підтримують та допомагають один одному.

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення зробив усе, щоб змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими та справедливими.

SAM_7750

«…В рамках проведення цього заходу щорічно привертається увага держави та громадськості до проблем формування здоров’я, популяризації здорового способу життя в колі сім’ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім’ї в системі фізичного виховання населення, формування у населення потреби до занять оздоровчою фізичною культурою у колі сім’ї. Ми раді, що з кожним роком це свято збирає все більше зацікавлених людей.» зазначила Галина Федорович, директор Центру. У фіналі, що відбувся у спортивній залі ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, змагались сім сімей - переможці зональних змаганнь. Усі учасники із бойовим запалом виконували завдання спортивних естафет, влучно та швидко відповідали на питання вікторини. Проте найсильнішими та спритнішими виявилась сім’я Булич: Ігор Михайлович, Лілія Романівна та син - Ігор (ЗОШ №3), друге місце посіла сім’я Козак: Віталій Ярославович, Тетяна Миколаївна та донька - Юлія (ЗОШ №23), третє – Літинських: Тарас Зіновійович, Рената Олександрівна та донька - Марія (ТНВК «Школа –ліцей № 6 ім. Н. Яремчука»).

IMG_3026

Переможців нагородили подарунковими сертифікатами від туристичної агенції «Coral Travel» на суми 10 000 грн., 7 000 грн. та 5 000 грн. Інших учасників очікували сертифікати на 1 000 грн.

Своїми враженнями поділились переможці – сім’я Булич. «Ми любимо спорт і ця любов передалась нашому синові. Як вчитель фізкультури, я знаю щоб бути у чудовій фізичній формі, потрібно щодня робити фізичні вправи, піші або велопрогулянки та правильно харчуватись. То ж ми дотримуємось цих простих правил і вам радимо», - дилиться досвідом Булич Лілія.

_MG_3143

Відомо, спорт – об’єднує, проте в завзятій боротьбі перемагають найсильніші. Тож бажаємо нашим переможцям яскравих виступів, високих результатів на спортивних аренах обласних та Всеукраїнських змагань!

Партнери змагань: ТМ «Ласунка», кондитерська фабрика «ТерА», торговий меблевий центр «Home Express», ПП «Колумбус» та туристична агенція «Coral Travel».

Організатори: Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер