images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі планують презентувати фільм «Добровольці Божої чоти»

До Дня Героїв (23 травня) у місті планується презентація фільму «Добровольці Божої чоти», яка проходитиме у всіх ЗОШ міста Тернополя для учнів 9-11 класів. Показ стрічки відбудеться за ініціативи комісії Молодіжної міської ради з питань національно-патріотичного виховання.

іван янюкЯк зазначає Іван Янюк, голова комісії ММР з питань національно-патріотичного виховання, фільм «Добровольці Божої чоти» описує героїзм борців за Донецький аеропорт. Він показує долі простих людей, які жили серед нас, але коли прийшов час захищати Батьківщину, не вагаючись зробили свій вибір. Вони — справжні воїни.

Перегляд цього фільму корисний як для підростаючого покоління, яке має з кого брати гідний приклад і відчувати гордість за свою Батьківщину, так і для хлопців з передової, які відчувають, що їх не забули і вони потрібні своєму народу. Особливо це актуально зараз, коли інформація про АТО зійшла і сторінок українських ЗМІ, — каже Іван Янюк.

Добровольці Божої чоти

Також Іван зауважив, що організатори очікують на сприяння управління освіти і науки у цьому питанні.

— Комісія ММР з питань національно-патріотичного виховання централізовано скоординує школи, складе графік показу фільму, а тоді волонтери (бажано бійці АТО, учасники цих подій) презентуватимуть цю кінострічку, — завершив він.

Соня Королюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер