images/stories/logosait_new.jpg

 

Чемпіонка Європи Ольга Чорна поділилася секретом успіху з дітьми

Спортивно - пізнавальний захід «Крок до успіху», що проводить Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення серед учнів загальноосвітніх шкіл міста, цього разу нещодавно відбувся зі школярами 5-А та 5-Б класу Тернопільської ЗОШ №20.

Майстер спорту з гандболу, чемпіонка Європи серед студентів, чемпіонка України з класичного та пляжного гандболу, Ольга Чорна та тренер з гандболу Тернопільської ДЮСШ з ігрових видів спорту Володимир Лобур, поділилися секретом успіху з дітьми, заохотили їх до занять гандболом, відповіли на запитання, розповіли про роботу спортивної секції в Тернопільській ДЮСШ, яка знаходиться поряд з їхньою школою. Особливо п’ятикласників зацікавило те, що гандбол схожий до футболу, який зараз такий популярний серед дітей, тому спортсмени розказали правила гри у гандбол та запросили усіх охочих на майстер-клас та пробну гру.

SAM_7861

Цікавою та пізнавальною була зустріч школярів, які мали можливість не тільки поспілкуватися зі спортсменами, але й потримати в руках медалі й кубки зі змагань та сфотографуватися з чемпіонами.

SAM_7864

Такі зустрічі дуже позитивно впливають на вибір дітей вести здоровий спосіб життя, більше рухатися, піклуватися про своє здоров’я , а також йти в спорт, ставити цілі і досягати їх.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер