images/stories/logosait_new.jpg

 

На що б тернополяни витратили 1 мільйон гривень?

Якщо б я мав мільйон?!  Питання, яке задавав собі, мабуть, кожен, хто його немає! Тернополяни фантазують, вигадують, що б це вони  зробили, якби у них з'явився мільйон, ну хоча б, гривень. Усе ж таки ми в Україні живемо, тай з точки зору патріотизму, не варто забувати про своє.

Як і більшість людських винаходів, гроші являються великим добром та великим злом водночас. За допомогою грошей людина може забезпечити себе житлом, їжею, одягом та іншими необхідними речами. Їй не потрібно все робити самій. Коли людина має багато грошей, в неї так само багато можливостей: подорожувати, навчатися в кращих університетах, покращити свою зовнішність за допомогою пластичної операції тощо. Люди забувають, що гроші є благом, коли вони служать людині, а не навпаки. Гроші мають бути для людини, а не людина для грошей!

Людині даний не один лише матеріальний світ. Є також світ духовних цінностей. Світ доброти, віри, моральних принципів, кохання та поваги до інших. А на що свій мільйон витратять тернополяни?

 

Юлія Кухарук ― школярка, модель, 15 р.

― Я вклала б гроші в модельний бізнес, започаткувала б щось нове у нашому місті.

Юлія Кухарук

Cергій  Балуцький ― журналіст, 26 р.

― Частину коштів витрачу на кілька однокімнатних квартир,  які буду здавати місцевим студентам. Решту грошей піде на подорожі,  вивчення іноземних мов і розваги. Також давав би свої гроші винахідникам за креативні ідеї.

сергій Балуцький

Оксана Слободян ― маркетолог, 21 р.

― Не казатиму, що абсолютно все відам на благодійність чи то, як сьогодні модно казати "добрі справи».  Мільйон поділила б у відсотки,. Десята частина пішла б на дитбудинки у вигляді потрібного товару, 20% забезпечила б старість батькам (вважаю, що це найважливіші люди у житті кожного), 30% капіталовкладень на наступний мільйон, і решту 40% на самоосвіту та враження, які змінюють погляди.

Оксана Слободян

Тетяна Нюня ― методист Тернопільського центру інновацій та моніторингу.

― Це залежало б від багатьох об'єктивних і суб'єктивних факторів.  Якщо зараз,  і сума в гривнях, то  ―  частину на благодійність (справжні притулки для тварин з належними умовами), частину ― на подорожі, можливо, на потреби рідних  чи знайомих.

Тетяна Нюня

Горбатюк  Світлана  ― власниця івент компанії.

― Вклала гроші б в бізнес, півмільйона у перспективний стартап в сфері IT, а інших півмільйона в консервативний  напрям, типу газети.

Горбатюк  Світлана

Юрій Питель ― помічник  депутата Міської ради, 20 р.

―  Свій мільйон я витрачу на відкриття власної справи, в якості приватного підприємця.

Юрій Питель

Ольга Заверуха ―організатор конкурсів краси, 31 р.

― Маючи 1 мільйон  (якщо я його заробила) певно витратила на потреби сім'ї і близьких, також кудись поїхала  б родиною,  в якусь цікаву країну,  а якщо я б його виграла, чи мені хтось подарував, то я перш за все, частину витратила б, на дітей, які потребують допомоги, а частину витратила б, на підтримку цікавих проектів, на їх реалізацію.

Ольга Заверуха

Наталя Бабич ― стиліст, 47 р.

― За ці гроші розвивала б індустрію краси у Тернополі.

Наталя Бабич

Олег  Газилишин ― абітурієнт, 16 р.

― Купив би акції перспективних компаній, щоби вдало вкласти гроші. Таким чином, з одного мільйона буде не один мільйон.

Олег  Газилишин

Автор: Тетяна Шило


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер