images/stories/logosait_new.jpg

 

«Мигдаль для серця» на фестивалі «Ї»

В рамках фестивалю «Ї», в неділю, 8 травня, відбудеться презентація другої книжки новел та замальовок Ірини Мацко «Мигдаль для серця».

Щоденне вживання десяти-п’ятнадцяти сторінок мигдальних творів забезпечує організм повноцінним комплексом думок та емоцій, необхідних для відчуття наповненості життя.

Для того, щоб відповісти на питання, чим корисний мигдаль, потрібно заглянути всередину цього «горішка».

«Мигдаль для серця» – універсальний. Його можуть вживати майже всі категорії людей, за винятком тих, хто володіє індивідуальною непереносимістю душевного тепла або надлишковою увагою до себе. Чим корисний мигдальний твір – так це своїми загальнозміцнюючими, заспокійливими і очищуючими думки властивостями.
"Мигдаль для серця" на фестивалі "Ї"

Регулярне вживання «Мигдалю для серця» в свіжому вигляді заспокоює нервову систему і сприятливо позначається на якості сну; забезпечує нормальну роботу головного мозку при підвищених інтелектуальних навантаженнях; заліковує травми серця, негативні спогади; покращує бачення прекрасного в житті.

Нагадаємо, фестиваль «Ї» відбудеться у Тернополі 6,7,8 травня. На міжнародне мистецьке дійство приїде декілька десятків музикантів, художників та письменників України та ближнього зарубіжжя.

Презентація книжки Ірини Мацко відбудеться в галереї «Бункермуз» 8 травня о 14:00.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер