images/stories/logosait_new.jpg

 

Проведення ЗНО на Тернопільщині відбулося під прицілом поліцейських охорони

Вчора, 5 травня, 6700 тернопільських абітурієнтів звершили перший етап зовнішнього незалежного оцінювання. Вже шостий рік поспіль працівники поліції охорони слідкують за порядком та законністю проведення цього заходу. На кожному з 28-ми пунктів тестування були залучені співробітники Управління поліції охорони Тернопільської області.

Для них поставлено чітке завдання та розписані обов’язки. Працівники здійснювали пропускний режим, проводили сканування учасників тестування ручними металошукачами задля виявлення і усунення заборонених пристроїв.

DSC_1831

Співробітники поліції охорони відповідали за цілісність та збереження тестів, пильно слідкували за дотриманням громадського порядку на території пункту тестування та стежили за тим, щоб під час тестування учасники не користувалися мобільним телефоном, радіозв’язком та іншими технічними пристроями.

DSC_1842

Врахувавши минулорічний гіркий досвід хитрунів, які намагалися пронести на пункти оцінювання телекомунікаційні засоби та "полегшити" собі життя шпаргалками, а як наслідок були «обеззброєні» правоохоронцями та змушені покинути пункт тестування з анулюванням роботи. Саме тому, цього року абітурієнти розраховували лише на свої знання.

DSC_1848

Члени експертної комісії шкіл Тернополя висловили подяку сторожам правопорядку – поліцейським охорони. «Дякую керівникові Управління поліції охорони за професійні дії працівників поліції, за те, що з їх допомогою було створено безпечні умови для …. всіх учасників ЗНО», - розповідає відповідальний за пункт тестування, директор Тернопільської ЗОШ №11 Петро Степанович Літинський.

DSC_1850

То ж за порядок та достовірність проведення наступних етапів зовнішнього незалежного оцінювання можна не хвилюватися, адже за це відповідають професіонали.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер