images/stories/logosait_new.jpg

 

Шахрай виманив у пенсіонера 6216 гривень

6216 гривень виманив шахрайським методом чортківчанин у свого земляка. Чоловік пообіцяв продати жителю села Яблунів трактор. Проте шістдесятичотирьохлітній пенсіонер не мав одразу всієї суми і чортківчани домовилися між собою, що дідусь сплачуватиме щомісяця близько п’ятиста гривень.

Коли вся сума буде виплачена – отримає трактор. Більше року пенсіонер приносив і віддавав “продавцеві” з пенсії необхідну суму і отримував за це розписку.

За словами начальника Чортківського відділу поліції Валентина Юрчака, так-званий власник транспорту потрапив у поле зору правоохоронців уже давно. Наразі сім кримінальних проваджень, порушених щодо нього за фактами шахрайств перебуває у суді, триває розслідування і по розбою та замаху на вбивство.

У ході слідчо-оперативних дій правоохоронці і дізналися про чергове шахрайство з трактором та попередили пенсіонера не носити більше зловмиснику грошей. Тридцятилітній шахрай зізнався, що віддавати чортківчанину сільськогосподарську техніку не збирався.

За даним фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею 190 частина 1 – заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство). Триває слідство.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер