images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі дали старому тролейбусу нове життя

Нещодавно у Тернополі почали ремонтувати старий транспорт, який на вигляд годиться лише на металолом. КП «Тернопільелектротранс» повідомляє, що цього року планують відремонтувати 5 тролейбусів, які будуть обслуговувати тернополян та гостів міста. Чим більше транспорту відремонтують, тим швидше пасажири зможуть користуватися цією «новинкою».

У попередні роки транспорт на ремонт відправляли в Дніпропетровськ, але це потребувало значних витрат коштів та часу, тому було прийняте рішення реставровувати на місці. На початку весни була завершена робота над 101 тролейбусом, який зазнав капітального ремонту.

IMG_7985s

Андрій Мастюх директор КП «Тернопільелетротранс» повідомив, що на сьогодні почали ремонт 138 транспорту, роботу над яким повинні завершити за два місяці. Відновлення має пройти всі стадії ремонту, оскільки від тролейбуса залишилась лише рама.

Реставрація одного тролейбуса вартує 180-200 тисяч гривень. До цієї ідеї долучилася і міська рада, яка виділила 900 тисяч гривень на ремонт транспорту. Тому до кінця року в місті буде збільшено кількість громадського транспорту.

Також 2016 році планують відкрити нову тролейбусну лінію з Аляски на Дружбу. Підприємство повинне закупити 10 великогабаритних тролейбусів, які курсуватимуть вулицями Тернополя.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер