images/stories/logosait_new.jpg

 

Звернень до податкової – побільшало

До Тернопільської ОДПІ впродовж січня-квітня цього року надійшло 26 письмових звернень громадян, що на 13 більше, ніж за такий же період минулого року. Про це інформував начальник управління обслуговування платників Василь Кравець. Він зазначив, що із поданих заяв, 12 – стосувались ухилення від сплати податків, 9 – стосовно проведення перевірки, 4 – щодо податку на доходи фізичних осіб та декларування доходів, 1 – про працевлаштування в органи ДФС.

За наслідками розгляду однієї із заяв, проведено перевірку з питань дотримання податкового та трудового законодавства суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність на території ринку. Встановлено 1 випадок перевищення чисельності найманих працівників у платника єдиного податку, 2 випадки допуску працівників до роботи без укладення трудового договору.

Вжитими заходами зареєстровано 5 платників єдиного податку, 11 підприємців додатково уклали трудові договори з 14 найманими працівниками. За фактами порушення вимог Кодексу законів про працю, матеріали направлені до державної інспекції з питань праці, одного підприємця позбавлено права перебування на спрощеній системі оподаткування.

Василь Кравець, також, інформував, що громадяни можуть прийти й на особистий прийом до керівництва інспекції, які приймають:

* Якимчук Петро Миколайович – начальник інспекції – кожен другий та четвертий вівторок з 10:00 до 13:00 год та з 14:00 до 18:00 год.

* Бабій Сергій Арсенович – перший заступник начальника - кожен перший і третій четвер з 14:00 до 18:00 год та з 10:00 до 13:00 год.

* Воробець Євген Васильович – заступник начальника – кожний перший і другий понеділок – з 14:00 до 18:00 год.

* Березюк Лариса Володимирівна – заступник начальника – кожну другу і четверту середу з 10:00 до 13:00 год.

Телефон для довідок 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер