images/stories/logosait_new.jpg

 

Перевірка ринку – результативна

За зверненням однієї з громадських організацій фахівцями Тернопільської ОДПІ проведено перевірку з питань дотримання податкового та трудового законодавства суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність на території ринку по вул. 15 Квітня – Київська.

Встановлено 1 випадок перевищення чисельності найманих працівників у платника єдиного податку, 2 випадки допуску працівників до роботи без укладення трудового договору. Вжитими заходами зареєстровано 5 платників єдиного податку, 11 підприємців додатково уклали трудові договори з 14 найманими працівниками. За фактами порушення вимог Кодексу законів про працю, матеріали направлені до державної інспекції з питань праці, одного підприємця позбавлено права перебування на спрощеній системі оподаткування.

Загалом, як інформувала заступник начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Лілія Волянюк, за 4 місяці поточного року за наслідками проведених заходів у напрямку легалізації найманих осіб, залучено до реєстрації 470 працівників у 279 підприємців. Додатково мобілізовано до бюджету податку на доходи фізичних осіб в сумі 92,2 тис грн, єдиного внеску – 112,7 тис грн. Залучено до оподаткування шляхом реєстрації платниками – «спрощенцями» 134 підприємці. Ними сплачено 73,9 тис грн єдиного податку.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер