images/stories/logosait_new.jpg

 

Як у Тернополі проходив фестиваль сімейних цінностей

15 травня в парку Т. Шевченка пройшов фестиваль сімейних цінностей "ZAVTRA fest".Тернопільський міський центр не міг залишитись осторонь цієї події, адже, безперечно, здоров’я головне для будь-якої сім’ї. Працівники центру провели для тернополян та гостей міста багато забав та конкурсів.

Дітлахи зігрілись та порозважались на спортивних естафетах. Згодом до них приєднались і дорослі, взявши участь у спільних випробуваннях Усі учасники отримали заохочуючі призи від ТМ «Ласунка». Спрагу допомогла втамувати вода від партнера ТОВ «Надзбручанська».
SAM_9906

SAM_9892

Найсміливіші татусі пройшли екстремальну перевірку на витривалість, спритність та бойовий дух у конкурсній програмі відомої гри «Мій зможе» за це отримали винагороду від партнерів ТМ «Ласунка» та подарункові сертифікати від «Турагенства Coral Travel» на знижку у розмірі 1000 грн. на туристичну подорож.

SAM_9869

Справжньою окрасою дійства стала художня виставка фотографій багатодітних сімей, що є хорошим прикладом для майбутніх подружніх пар. Також кожен бажаючий міг записати на яблучку свої найзаповітніші мрії та бажання і одразу ж витягнути із кошика передбачення або пораду на майбутнє.

SAM_9791

Переможці вікторини «Знавці світу» від партнера «Турагенства Coral Travel» отримали подарункові сертифікати на знижку у розмірі 1000 грн. на туристичну подорож.

На завершення усі долучились до запального танцю «Чоколата», що збадьорив та зарядив хорошим настроєм тернополян.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер