images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські поліцейські створили базу даних велосипедів

Тернопільські патрульні поліцейські запровадили нову і першу в Україні базу даних велосипедів. Такий проект був запроваджений цієї весни для того, щоб уникнути велосипедних крадіжок у місті, які останнім часом стали поширеними. У разі потреби правоохоронці віднайдуть транспорт за його номерами і зовнішнім виглядом.

велосипед база даних

Заступник начальника патрульної поліції Олег Сороковий розповів, що базу даних поліцейські поповнюють власними силами. Зокрема, кожен патрульний на відведеній території шукає власників велосипедів і розповідає про нову систему. Після цього записує анкетні дані та мобільний телефон фізичної особи. Також для швидкого пошуку в разі крадіжки, велосипед фотографують та записують назву та номера рами. За недовгий час функціювання цієї бази даних, вдалось знайти один велосипед, що свідчить про її дієвість та результативність втіленого.

Якщо мешканець міста, який має двоколісний транспорт хоче зареєструвати свій велосипед, потрібно звернутися до патрульних і пройти реєстрацію.

На сьогодні система містить понад 150 велосипедів, власники яких можуть бути спокійними. Поліцейські мають надію, що скоро велосипедні крадіжки стануть різкістю, оскільки продати вкрадений велосипед буде неможливо і для власного використання він не годитиметься, тому що його швидко знайдуть.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер