images/stories/logosait_new.jpg

 

Цьогорічні випускники вузів можуть брати участь у конкурсах на зайняття посад в органах юстиції

Керівництво Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області в рамках флешмобу відвідало студентів юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.

Зі студентам обговорено можливості побудови кар’єри в органах юстиції та Бюро правової допомоги, роздані листівки із запрошенням брати участь у конкурсах на зайняття посад у системі БПД.

1

Начальник управління Едуард Кольцов розповів про чергові етапи реформи та перспективи розвитку системи юстиції. Він зазначив, що новоутворені підрозділи займатимуться наданням юридичної інформації та консультацій, здійсненням представництва інтересів клієнтів у суді, наданням консультацій з онлайн сервісів Мін’юсту.

2

У зв’язку зі змінами у законодавстві, перегляуто вимоги для кандидатів, які бажають приймати участь у конкурсі на посади у Бюро в частині зниження кваліфікаційного рівня та необхідності мати стаж роботи у юридичній сфері. Зважаючи на те, що Бюро діятимуть у кожному районі області, у конкурсі матимуть право приймати участь і цьогорічні випускники вузів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер