images/stories/logosait_new.jpg

 

Капітальний ремонт доріг потребує «капітальних» коштів

Цьогоріч міська рада запланувала грандіозний проект щодо ремонту доріг та прибудинкових територій у Тернополі. Суму збільшили на 20% у порівняні із минулорічним вкладом, а саме 164 мільйони гривень. На ці кошти повинні відремонтувати не лише дороги, а й прохідні частини в парках та скверах, тротуари та проїзні частини.

На сьогодні заплановано ремонт на складніших ділянках дороги, опісля чого роботи виконуватимуть і в інших частинах міста. Ремонт доріг виконують якісно знімаючи повністю стару поверхню. У звʼязку з цим, дороги можуть бути перекриті або частково перекриті.

Вісім мільйонів гривень було виділено на ремонт парків, а саме на їх освітлення. Інші кошти будуть призначені для багатоповерхівок.

В управлінні ЖКГ Тернопільської міської ради повідомили, що зараз проводять роботи на вулиці Микулинецькій, а саме на чотирьох смугах дороги біля кладовища. Для того, щоб покриття було повністю завершене необхідно ще кілька днів.

Також нагадаємо, що окрім міста ремонтні роботи проводять на дорогах області. Зокрема, Тернопіль - Івано-Франківськ, Тернопіль - Кременець. Нещодавно Кабінет Міністрів виділив постановою для Тернопільської області 78 мільйонів гривень, проте для капітального ремонту доріг потрібно набагато більше. Зараз міська рада наполягає на збільшені фінансування області - щонайменше 300-500 тисяч гривень на ремонт доріг. До кінця року всі вище зазначені роботи обіцяють виконати і не зупинятися на досягнутому.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер