images/stories/logosait_new.jpg

 

Оновлені парки стають гордістю Тернополя

Міська рада цієї весни виділа значну суму коштів для оновлення скверів та парків, а також дитячих майданчиків. Один з них був оновлений нещодавно на межі вулиць Валової та Руської. Роботу виконали якісно та швидко для того, щоб літо тернополяни зустріли з комфортною новинкою. Оновлення відбувалось поетапно, а саме встелення бруківки, встановлення урн для сміття, нового дитячого майданчика, лавочок та озеленення території. Жителі міста задоволені та розповідають, що їм все сподобалось, тому що це гарне місце для відпочинку та проведення часу з дітьми.

Вул. Валова

Міський голова Сергій Надал розповів, що також у ремонт території була включена і паркова для автомобілів. Це оновлення зручне як для жителів будинків, поблизу яких майданчик, так і для жителів міста, оскільки територія, майже, в центрі міста. Також непомітним це залишиться і для гостів Тернополя. Всі роботи були виконані на прохання тернополян. Також зараз планують встановити спортивні споруди, які скоро будуть на майданчику.

Зараз тривають роботи на вул. Лепкого недалеко від бібліотеки №4. У план робіт входить освітлення, озеленення території, встановлення дитячих майданчиків та лавочок. Прохідні доріжки встеляють бруківкою. Адміністрація бібліотеки вже запланувала після відкриття парку, яке відбудеться через два тижні, читання для дошкільнят просто неба. Ольга Коненко завідувач бібліотеки запрошує всіх тернополян долучитися до цього заходу та краще пізнати дитячу літературу.

вулиця Лепкого

Сергій Надал повідомив про, що ремонтні роботи проводитимуть також в інших парках Тернополя. Зокрема, бульвар Петлюри та бульвар Просвіти, де будуть встановлені дитячі майданчики, спортивні знаряддя тощо. Головним оновленням цього року має стати ремонт набережної «Циганки».

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер