images/stories/logosait_new.jpg

 

Додаткові потяги через станцію «Тернопіль» обіцяє «Укрзалізниця»

ПАТ «Укрзалізниця» потішило збільшенням кількості пасажирських потягів, які влітку будуть курсувати через станцію «Тернопіль». Зрештою, минулих років зростання чисельності потягів також мало місце.

Зі слів заступника начальника залізничного вокзалу станції «Тернопіль» Михайла Жукова, станом на зараз виділили 4 потяга, які курсуватимуть «Львівською залізницею» через Тернопіль. Такими є два потяги з кінцевою станцією «Херсон» та два сполученням на Одесу.

Як повідомляє пан Михайло, маршрут потяга 256/255 «Львів-Херсон» «ходитиме» з 04.06., а № 264/264 «Луцьк-Херсон» буде пролягати з 13.06. Натомість, з 06.06. вирушатиме потяг під № 228/227 «Львів-Одеса». З 18.06. у цьому ж напрямку курсуватиме і № 258/237.

Відбудуться зміни щодо графіка потяга № 109/110 сполученням «Львів-Херсон». Відтепер він «ходитиме» кожного дня. Потяг № 95/96 «Львів-Черкаси» очікуватимемо по непарних числах.

Тільки два цілорічні пасажирські потяги змінять періодичність свого курсування, щодо всіх інших – змінам вони не підлягатимуть. Під нововведення також не підпадає і графік проїзду приміських потягів.

Стосовно замовлення квитків за 45 діб до відправлення потяга, то отримати такі можна у залізничних касах, зателефонувавши за номером телефону: 47-24-24, або ж замовивши через мережу Інтернет.


Софія Пасічник

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер