images/stories/logosait_new.jpg

 

Серед білого дня «домушники» намагалися обікрасти одну з тернопільських квартир

Тернопільські грабіжники проникли в одну з квартир масиву «Дружба» та на заваді стала тривожна сигналізація поліції охорони.

Скориставшись святковими днями і відсутністю господарів, зловмисники проникли до оселі шляхом пошкодження двох врізних замків, але виконати задумане не змогли. Квартира, на яку спокусилися «домушники», перебувала під цілодобовою технічною охороною Управління поліції охорони.

Переступивши поріг квартири, злодії одразу ж зрозуміли, що квартира перебуває під охороною. Ризикувати вони не стали, адже розуміли, що на втечу в них є максимум 3 хвилини, саме тому покинули оселю з пустими руками.

Тож, як показує практика, дієвий та надійний спосіб захисту домівки – засоби охоронної сигналізації.

Від несанкціонованого доступу захистить технічна охорона Управління поліції охорони, за допомогою якої власники помешкань можуть спокійно йти на роботу, їхати в подорожі й не хвилюватись про своє житло, адже якісне обслуговування замовника досягається за рахунок сучасної апаратури охоронної сигналізації.

 

Всі сигнали з охоронних об’єктів надходять на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області, який розташований в обласному центрі. Більш того, щодоби за спрацюваннями слідкують оператори, які фіксують й передають інформацію групам затримання.

 

Групи затримання розташовані так, аби в найкоротші терміни прибути на місце спрацювання, зазвичай, необхідно 3-4 хвилини. По прибуттю група реагування поліції охорони здійснює оперативно-пошукові заходи з метою з’ясування причин надходження тривожного повідомлення, виявлення, переслідування та затримання злочинців.

 

До слова, власники помешкань повинні розуміти, що крадіжки майна скоюються не лише за тривалої відпустки мешканців будинків, а й тоді, коли господарі вийшли до магазину чи у своїх справах. Професійні «домушники» випадково до осель не заходять, а свій візит завчасно готують. Чи заощаджувати на безпеці житла – особиста справа кожного, та варто пам’ятати, що візит непроханих гостей обходиться набагато дорожче, аніж щомісячна плата за охоронні послуги!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер