images/stories/logosait_new.jpg

 

Пільги на проїзд у тролейбусах Тернополя продовжили

Нещодавно міська рада ухвалила рішення про продовження перевезення пільговиків у тролейбусах з матеріальними врахуваннями. Для цього чималу суму коштів довелось виділити з місцевого бюджету, а саме 1,5 мільйонів гривень. Це дає змогу забезпечити перевезення всі пільговиків без виключення.

Сергій Надал повідомив, що для такої зміни в бюджеті потрібно було виконати чимало умов. Головною проблемою, яка виникла в процесі обговорення - фінансування. Справа в тому, що держава абсолютно не виділяє кошти для перевезення пільговиків. Тому значна сума грошей виділена з місцевого бюджету, щоб компенсувати витрачені кошти. Хорошою новиною є те, що ціна на проїзд в тролейбусах цього року не зросте.

Варто зазначити, що під час затвердження бюджету було також виділено 900 тисяч гривень для закупівлі підручників для учнів 4-7 класів. Іншу частину коштів спрямовано на забезпечення медикаментами лікарень. 5 мільйонів гривень затверджено для виплати заробітної платні «Тернопільміськтеплокомуненерго» та кошти «Водоканалу» за оплату електроенергії.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер