images/stories/logosait_new.jpg

 

У липні єдиний внесок – по-новому

Тернопільська ОДПІ повідомляє, що починаючи з 1 липня 2016 року Звіти з єдиного внеску за звітний період «червень 2016 року» подаються платниками єдиного внеску до податкової інспекції за новою формою.

Нові електронні формати Звіту розміщенні на офіційному веб-порталі ДФС у розділі «Електронна звітність» / Платникам податків про електронну звітність / Інформаційно-аналітичне забезпечення / Реєстр електронних форм податкових документів.

Звертаємо увагу, що для подання Звіту в електронному вигляді за новими форматами та згідно із затвердженим форматом (стандартом) платникам єдиного внеску у разі відсутності діючого Договору про визнання електронних документів (J/F1391004) з відповідним органом ДФС необхідно укласти такий Договір.

Разом з тим, повідомляємо, що Звіт за попередній звітний період (періоди) до 2016 року, який не подавався, подається до податкової інспекції за формою, що діяла з 1 травня 2015 року та відповідних форматах.

Детальнішу консультацію можна отримати у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька,1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер