images/stories/logosait_new.jpg

 

У 2016 році стати студентом ще простіше

Цьогоріч в абітурієнтів збільшились шанси поступити у вищі навчальні заклади України. Це явище у 2016 році сприщило чимало факторів. Однією з головних причин є демографічна ситуація в країні, а відповідно - зменшення кількості абітурієнтів. Кількість навчальних місць для вступників збільшено на 25%. Державну форму навчання обіцяють більше ніж половині майбутніх студентів.

Заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Шайнюк повідомив, що вступна кампанія у 2016 році має всі перспективи пройти успішно. Це повʼязано з тим, що у вищих навчальних закладах більше місць, ніж потенційних студентів. Значною причиною, яка слугує цьому - бажання українських абітурієнтів навчатися за кордоном. Цьому сприяє ефективне вивчення іноземних мов у школах чи за власним бажанням. На сьогодні чимало абітурієнтів володіють англійською, німецькою та французькою мовами.

Тому цього року вступники мають більше шансів стати студентами омріяного університету. Вступна кампанія діятиме до 28 липня. Для уникнення витрати часу абітурієнти можуть використати електронні ресурси.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер