images/stories/logosait_new.jpg

 

Тенісні корти стануть гордістю Тернополя

Ще з минулого року в Тернополі планували встановити тенісні корти. Для цього відбувся конкурс інвесторів, на якому було чітко визначені фінансові аспекти побудови проекту. Фірма, яка отримала перемогу повинна встановити тенісні корти в парку Національного відродження. Вартість спорудження становитиме більше 6 мільйонів гривень.

Начальник міського управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека розповів, що під час розробки проекту виникло чимало проблем. Однією з таких була заборона капітальних споруд у парках. Саме тому був надісланий запит до містобудівної ради, управління архітектури та інших установ, щоб зʼясувати доцільність розміщення тенісних кортів у парку. Після довгої наради було визначено згідно документації, що встановлення спортивно-рекреаційних споруд дозволено будувати. Роботи обіцяють розпочати на днях. Головна особливість цих кортів є те, що вони повністю криті. Це дасть змогу займатися спортом в будь-яку пору року, незважаючи на природні умови.

На сьогодні інвестори, які займаються побудовою цього проекту частково виконали фінансове забезпечення. Ця фірма неподалік від запланованої будови спорудила футбольне поле з штучним покриттям. На це було виділено більше 1 мільйона гривень.

Щодо користування кортами суперечок не було. Буду виділено години, коли займатися спортом на території корту можна буде безкоштовно. Особливу увагу приділятимуть дітям та спортсменам. В план проекту також входить побудова санвузлів. Із зовнішньої сторони будуть облаштовані дороги.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер