images/stories/logosait_new.jpg

 

Вступників запрошують на безкоштовне навчання

Нещодавно на прес-конференції обласного війкового комісаріату було повідомлено, що всі абітурієнти з Тернопільщини, які не поступили у жодний вищий навчальний заклад, мають змогу навчатися у військових університетах. Чимало ВНЗ погодились навчати абітурієнтів безкоштовно. Серед них Житомирський військовий інститут, Національна академія оборони України, Львівський державний університет внутрішніх справ, Одеський державний університет внутрішніх справ. У звʼязку з прийнятим рішенням у вище зазначених університетах продовжили термін подачі документів.

4f8c9c11-965c-4219-89ef-b7753ef8d2b2

Обласний військовий комісар Володимир Катинський розповів, що зараз у вищих навчальних закладах завершують прийом документів. Проте, з військовими ВНЗ є домовленість про відтермінування подачі документів та вступу тернопільських абітурієнтів. Якщо потенційний студент поступив на платну форму навчання або ж взагалі не поступив, тоді у нього є змога отримати цивільні спеціальності і у військових ВНЗ. Це повʼязано з тим, що для відповідного військового забезпечення необхідні кухарі, водії та інші спеціальності.

Кожен вступник, який має бажання навчатися у таких вищих навчальних закладах ще має змогу подати документи. Обласний військовий комісаріат пообіцяв, що навчання буде безкоштовним для всіх абітурієнтів.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер