images/stories/logosait_new.jpg

 

Близько 100 майстрів зі всієї України продаватимуть на "Вуличному ринку" свій хендмейд

Понад сотню хендмейкерів чекають в Тернополі на фестивалі "Вуличний ринок". Відтак відвідувачі зможуть взяти участь у творчих майстер-класах та придбати оригінальні сувеніри на творчій ярмарці.

- Загалом чекаємо майстрів з Тернополя, Львова, Одеси, Івано-Франківщини та інших куточків країни. На ярмарці можна буде купити прикраси з дерева, шкіри, срібла та вовни, будуть футболки з вишивкою і патріотичною символікою, торби з льону і кераміка. Також продаватимуть вишиванки, рюкзаки та інші цікаві речі, - розповіла координатор ярмарки Оля Биндас.

Щодня для відвідувачів фестивалю будуть організовувати кілька майстер-класів, де можна буде виготовити собі виріб чи навчитись новій техніці.

Усі, хто хоче долучитись до фестивалю і запропонувати свій хендмейд можуть заповнити спеціальну анкету на сайті фестивалю.

- Ми шукаємо майстрів-рукодільників. Від майстрів по дереву, котрі роблять щось креативне і компактне, до майстрів з прикрас і найдрібніших деталей. Це і валяльники і гончарі і лялькарі, художники, тобто всі види творчості, - зазначає Оля Биндас.

Нагадаємо, що фестиваль "Вуличний ринок" відбудеться у парку Шевченка і триватиме з 23 по 28 серпня.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер