images/stories/logosait_new.jpg

 

День відкритих дверей на виробництві

У рамках проведення заходу «Тижні Фокстрот» Тернопільським міськайонним центром зайнятості спільно з ТОВ САВ «Дістрібьюшн» проведено «День відкритих дверей на виробництві». У заході взяли участь безробітні, які перебувають в пошуку роботи в Тернопільському міськрайонному, а також в Підволочиському, Козівському, Збаразькому районних центрах зайнятості.

Представник тернопільського магазину «Фокстрот» Тамара Оксюта сказала, що сьогодні компанія ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» - одна із найбільших роздрібних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Перший магазин був відкритий ще у 1994 році. Нині мережа налічує більше 200 супермаркетів.

Роботодавцем проводилась презентація свого підприємства та була організована екскурсія в торговому закладі. Усі бажаючі змогли ознайомитись з умовами праці та відпочинку, графіком роботи. Оксюта Тамара Миколаївна відповіла на запитання безробітних щодо критеріїв підбору претендентів, надання соціального пакету. Було наголошено на перспективах розвитку мережі «Фокстрот», йшлося і про можливість кар’єрного росту.

Центр зайнятості і надалі буде продовжувати роботу в даному напрямку, оскільки запорука успіху – тісна співпраця з роботодавцями для досягнення позитивного результату - укомплектування вакансій роботодавцю з одного боку та працевлаштування громадян, які шукають роботу з іншого. Загалом у Дні відкритих дверей взяли участь 27 шукачів роботи, які на завершення зустрічі подякували за теплий прийом колективу та побажали успіхів у роботі.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер