images/stories/logosait_new.jpg

 

Цього літа у Тернополі відкриють нову тролейбусну лінію

На сьогодні триває завершення робіт встановлення нової тролейбусної лінії, тому скоро мешканці міста будуть мати змогу користуватися новим транспортом. Шлях маршруту буде починатися від вулиці Морозенка, біля торгівельно-розважального центру та Текстильної.

Начальник міського управління транспорту, комунікацій та звʼязку Ігор Мединський повідомив, що працювати над оновленням будуть максимум до 25 серпня. Для завершення лінії необхідно виконати ряд робіт, таких як: дочіпляння стрілок, встановлення силового кабеля тощо. Загалом шлях довгий, оскільки становить близько 4 кілометрів, на відмінну від раніше встановлених.

Номер у нового громадського транспорту буде 3. Тролейбуси для цього маршруту привезуть з Чехії. Шлях транспорту досі остаточно не затверджений, проте планують зʼєднати район «Аляску» та «Дружбу». Загалом імпортних тролейбусів у Тернополі повинно цього року бути 10. Міська рада планувала, щоб до Дня міста на маршрут виїхали 4 новинки, проте курсувати містом нові тролейбуси будуть із затримкою.

До того ж, на вулиці Текстильні буде встановлено додатково 3 зупинки громадського транспорту: біля митниці, будинку 34а та Будинку зайнятості. Вже існуючі зупинки будуть покращені. Заступник начальника міського управління ЖКГ Андрій Дроздовський додав, що вартість 1 зупинки сягає близько від 260 до 340 тисяч гривень.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер