images/stories/logosait_new.jpg

 

Подарунок тернополянам

Міська рада зробила тернополянам чудовий подарунок до дня міста - відкриття оновленого пляжу «Циганка».

З цієї нагоди Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Асоціацією превентивної та антиейджингової медицини (м.Київ ) провели фестиваль «Живи активно» з метою нагадати про важливість активного відпочинку та необхідністю слідкувати за своїм здоров’ям. Було роздано близько 5000 буклетів.

Усі бажаючі змогли: виміряти артеріальний тиск, дізнатися індекс маси тіла, отримати консультації лікарів та пізнавальну інформацію про своє здоров’я.

Для спортсменів компанія «Медіспорт» провела майстер-клас з темпування для професійного надання допомоги при травмах.

1

Поряд з тим відбувалися спортивні змагання. Глядачі з оглядових майданчиків пляжу змогли спостерігати боротьбу за Кубок Тернополя з віндсерфінгу та змагання з веслування «Троє в каноє». Згодом усі бажаючі змогли повчитися тонкощам веслування та каякінгу на майстер-класах від команди «TURE».

На волейбольному майданчику відбувався турнір з пляжного волейболу та у скейт-парку змагання на роликових ковзанах від ДЮСШ «Екстрім».

Малеча змагалася на веселих естафетах та приймала участь у творчих майстер-класах дитячого центру розвитку «Капітошка». Юні спортсмени отримали подарунки від партнерів ТМ «Ласунка», видавництва «Школярик», всеукраїнської мережі магазинів «Спортландія», та «МЕДІСПОРТ», а спрагу допомогла втамувати водичка від ТОВ «Микулинецькі напої».

Дорослі ж свої знання проявили під час вікторини від ПП «Колумбус», де розігрувалися: сертифікат на 1 місяць безкоштовного обслуговування, жилетки-безрукавки, настінний годинник, бейсболка та кружка.

Додали драйву та святкової атмосфери виступи вихованок «Школи вуличного танцю Nino» та спортивно-танцювального центру «Fitness House», а перчинкою стали східні танці у виконанні красунь з танцювального клубу «Асфура».

Організатори: Асоціація превентивної та антиейджинг медицини м.Київ , Тернопільська міська рада, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер