images/stories/logosait_new.jpg

 

Злодія-рецидивіста затримали поліцейські охорони

Серед ночі, працівники Управління поліції охорони «на гарячому» затримали злодія, який проник до підвального приміщення з метою крадіжки. Як з’ясувалося згодом, у чоловіка чимале кримінальне минуле.

PRcNadyhDRkБлизько четвертої години ночі, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал «Тривога» від мешканця одного з житлових будинків, що в мікрорайоні «БАМ».

Причиною занепокоєння мешканців був гуркіт у їх підвальному приміщення. За лічені хвилини поліцейські охорони прибули на місце події, виявивши сліди проникнення та затримали нічного візитера.

Як з’ясувалося, затриманий – злодій зі стажем. 40-річний l4R6yMC3i_oтернополянин не вперше переступає межу Закону, за його плечима вчинення 16-ти корисливих злочинів проти власності.

На шлях виправлення раніше судимий не став і, будучи на випробувальному терміні, знову вдався до крадіжки, мовляв: «за щось треба жити і їсти ж хочеться».

Затриманий був доставлений у Тернопільський відділ поліції. За даним фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та встановлення міри покарання.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер