images/stories/logosait_new.jpg

 

З незаконного обігу вилучено пального на суму близько мільйона гривень

З метою посилення контролю у сфері виробництва і обігу підакцизних товарів та детінізації вказаної сфери триває спецоперація з припинення незаконного виробництва та розповсюдження фальсифікованої підакцизної продукції «Акциз – 2016».

Так, у ході її проведення нещодавно співробітниками податкової міліції спільно із працівниками управління аудиту та відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів встановлено факти зберігання з метою збуту дизпалива та скрапленого газу фізичною особою-підприємцем без застосування реєстраторів розрахункових операцій. Крім цього, на вказаних автозаправних комплексах був відсутній дозвіл на устаткування підвищеної небезпеки і, відповідно, дозвіл на виконання робіт на ньому.

IMG_0931

За результатами проведених заходів вилучено 78 тисяч літрів газу пропан-бутан вартістю 85 тис. грн, дизельне пальне – 39 тис. літрів на суму 819 тис. гривень, обладнання автомобільного газозаправного комплексу та обладнання для заправки автомобілів дизпаливом. Загальна вартість вилученого пального склала 904 тисячі гривень.

Головне управління ДФС у Тернопільській області звертається до усіх громадян з проханням повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів телефонуючи на сервіс «Пульс» за тел.: (044) 284 00 07 та за номером телефону (0352) 43 03 69, а також у письмовій формі на адресу Головного управління ДФС у Тернопільській області (46003, м. Тернопіль, вул. Білецька, 1).

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер