images/stories/logosait_new.jpg

 

Ще один спортивний майданчик прикрасив подвірʼя багатоповерхівки

Нещодавно у Тернополі відкрили ще один спортивний майданчик. Організатори відповідально підготувалися до цієї події і для малят зробили велике свято. Дорослі та діти влаштовували естафети, ігри тощо.

Голова ОСББ «Довженка 6а» Олеся Чванкіна розповіла, що роботу над майданчиком почали ще пʼять років тому. За кошти мешканців будинку була закладена основа будівництва, оскільки дім почали швидко заселяти і дітей було багато. В будинку, біля якого зроблений майданчик проживає близько 70-ти дітей до 18-ти років. Окрім них на площадку приходили діти із сусідніх будинків, тому потреба у встановленні спортмайданчика була нагальна.

Покриття майданчика було з гранітної крошки, яка збирала багато пилу. Штучне покриття було подарунком за перемогу у конкурсі «Найкращий будинок зразкового утримання». Діти задоволенні такою новинкою, тому що за їхніми словами тепер можна спокійно гратися та не хвилюватися за розбиті коліна.

Така новинка обʼєднала і дорослих мешканців будинку. Відтепер кожного вечора вони збираються разом пограти волейбол. На думку тернополян це гарний приклад для молодшого покоління займатися спортом.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер