images/stories/logosait_new.jpg

 

Питання легальної зайнятості

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар з соціальними партнерами на тему: «Служба зайнятості відкрита для всіх і для кожного». У заході взяли участь представники ринкоутворюючих підприємств Тернополя і Тернопільського району.

Було обговорено питання легалізації зайнятості, наголошувалося на правових наслідках використання робочої сили з порушенням трудового законодавства.

Крім того, директор МРЦЗ Анатолій Куриляк ознайомив присутніх зі станом місцевого ринку праці та можливостями служби зайнятості щодо надання послуг роботодавцям відповідно до Закону України «Про зайнятість населення». Особливу увагу роботодавців звернуто на можливість отримання компенсації єдиного соціального внеску за створення нових робочих місць і працевлаштування на них осіб з числа безробітних, у тому числі демобілізованих учасників АТО.

Вів мову Анатолій Куриляк і про такі новації в службі зайнятості, як: відеорезюме безробітних, відеопрезентації вакансій, он-лайн співбесіди, комунікації з безробітними через соціальні мережі.

За результатами зустрічі напрацьовано спільні заходи, які сприятимуть збільшенню нових робочих місць.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер