images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині відкрили школу з поліцейським профілем

В Тернопільській області відкрили новий освітній заклад. На Теребовлянщині в смт. Дружба урочисто було засновано «Школу успіху» з юридично-поліцейським профілем. Для школярів це чудова нагода отримати досвід та навики у цій професії, оскільки згодом їм доведеться робити вибір майбутньої спеціальності.

Начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол повідомив, що цей заклад був відкритий для ознайомлення та вивчення поліцейської роботи. Радник міністра внутрішніх справ Михайло Володимирович був ініціатором такої ідеї. Саме тому відтепер в школу запрошують на додаткові заняття, виступи, розʼяснювальну роботу тощо. Метою такої новинки було те, щоб донести до дітей та дорослих всю складність такої роботи.

Радник міністр МВС України Михайло Апостол побажав для цього закладу майбутнього розцвітання та великих перспектив. Від імені міністерства повідомив, що чималу допомогу школа отримуватиме протягом свого існування та стане гордістю і прикладом для всієї України.

Після урочистої програми школярі мали змогу детально вивчити предмети, які використовують у своїй роботі поліцейські. Зокрема, зі зброєю та різними видами спецзасобами. Незабутнім моментом цього заходу було знайомство із собакою Річі.

До свята долучилися представники громадської організації «Захисти свій дім», які пообіцяли, що допомагатимуть школі і надалі.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер