images/stories/logosait_new.jpg

 

Заробітна платня поліцейських перевершила оплату праці очільника області

Більше року тому офіційно в Україні почала працювати Національна поліція. Однією із головних особливостей стала заробітна плата полісменів, яка сягала значно вище, ніж була у міліції.

Нещодавно підполковник та очільник Національної поліції Хатія Деканоідзе повідомила, що оплату поліцейським буде збільшено ще у кілька разів. Тому нова заробітна плата становитиме 10 тисяч гривень.

Цей факт обурив багатьох українців, оскільки про такі зарплати можна лише мріяти. Зокрема, очільники областей, які відповідають за розвиток цієї місцевості перед Президентом, отримуватимуть значно менше. Так, голова Тернопільщини згідно офіційних документів, які були оприлюдненні на сайті обласної державної адміністрації, у 2015 році отримав 106 тисяч 983 гривні. Це означає, що заробітна платня становить близько 9 тисяч гривень за місяць роботи.

Хатія Деканоідзе впевнена, що це ще недостатня оплата праці поліцейським. Відтепер починає діяти навчальна програма, яка дає змогу вивчити нові підходи до виконання роботи такого типу. Знижувати заробітну платню неможливо - її потрібно лише збільшувати. Оскільки тоді у поліцейських не буде потреби брати хабарі і тим самим, розвивати в країні корупцію. Саме тому відтепер з 4 тисяч гривень зарплата збільшиться до 10 тисяч гривень у поліцейських, які оберігають наш спокій.

Також, очільник Національної поліції додала, що для стабільного розвитку та ефективної праці правоохоронців з державного бюджету необхідно виділити 27 мільярдів гривень на 2017 рік.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер