images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині ремонтують дороги державного значення та місцеві автошляхи

Стан підготовки підприємств енергетики, транспорту, дорожньої інфраструктури та зв’язку до роботи в осінньо-зимовий період, обговорили під час засідання колегії управління розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження.

«Для доріг Тернопільщини 2016 рік став роком їхнього відновлення. Чи не в перше за останнє десятиліття, окрім доріг державного значення, ремонтуються і місцеві автошляхи. При виборі об’єктів для ремонту, проводилась планова оцінка стану доріг спеціалістами Служби автомобільних доріг  в Тернопільській області. Проте в першу чергу, зважали на потреби населення, спілкувались з представниками районів, місцевих громад», — інформує начальник відділу інфраструктури Тернопільської ОДА Микола Павловський. — Загалом від початку року виконано робіт на загальну суму 178,6 млн гривень, в тому числі спрямовано кошти на виконання робіт із  поточного середнього ремонту автомобільних доріг на суму понад 78 млн гривень».

У даному заході, що відбувся під головуванням начальника управління Василя Ясіновського, взяли участь керівники структурних підрозділів управління та райдержадміністрацій, які координують питання інфраструктури, енергетики, енергозбереження транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку.

проведену роботу з питання розміщення зовнішньої реклами на автомобільних дорогах загального користування.

Дорожні роботи тривають і надалі, зазначає Микола Павловський. Щоденно шляховики працюють на 10-15 дорогах як місцевого так і державного значення. Ліквідовують ямковість, колійність та інші деформації дорожнього покриття. Проводять земляні роботи, планування узбіч, відновлюють дорожні знаки та розмітку. Працює два асфальтобетонні заводи, які забезпечують випуск від 400 до 800 тонн асфальтобетону.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер