images/stories/logosait_new.jpg

 

Проїзд у таксі подорожчав

Відтепер перед тим, як скористатися послугою таксі, треба буде двічі подумати, оскільки вартість проїзду вже збільшено. Раніше мінімальна ціна становила 20 гривень, яку підвищили до 25 гривень. Послуги автомобілів економ-класу збільшили теж на 5 гривень - із 17-ти до 22-ох. За старими тарифами лічильник включали після 2-ох кілометрів і тоді брали 25 гривень. Водії підтримують це рішення, тому що за попередню суму їздити було не вигідно.

Результат пошуку зображень за запитом "таксі"

До того ж, підвищено ціну за кількість подоланих кілометрів. Тепер це становитиме 5,50 або 6 гривень по місту, а за його межами - 6,50 або 7 гривень. Кількість замовлень на ціну впливати не буде.

Водії власного таксі розповідають, що послуги перевезення не окуповуються. Причиною цього стало значне підвищення ціни на паливо. Хоча, більшість авто на газі, а не на бензині. Якщо раніше вартість заправки була 8 грн./л., то зараз 13 з лишнім гривень/л. Вважають, що кількість клієнтів не зменшиться, оскільки кому треба було користуватися цим видом послуг, ті і продовжуватимуть, а хто не їздив на таксі, той і не буде.

Тернополяни з розумінням віднеслися до цього нововведення, тому що розуміють, що працівники таксі витрачають чимало коштів з власного гаманця, навіть, на ремонт автомобіля.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер