images/stories/logosait_new.jpg

 

ОДА затвердила зміни до цьогорічного бюджету

Чергове засідання обласної ради внесло певні корективи у майбутні плани. Сесію повинні були почати о 10.00, проте виникла значна затримка. Одним із прийнятих рішень було реорганізувати комунальну установу «Обласний центр профілактики і боротьби зі СНІДом» у «Тернопільський обласний наркологічний диспансер».

Директор департаменту фінансів Тернопільської обласної адміністрації Степан Скибиляк повідомив, що головним досягненням цього зібрання є внесення змін до обласного бюджету на цей рік. 634 тисячі гривень будуть у вільному залишку на 1 січня, які призначені для бюджетних установ, щоб забезпечити сплату Єдиного соціального внеску. Також із чотирьох джерел бюджету буде спрямовано 760 тисяч гривень на співфінансування дороги під кредитний ресурс.

Проблемним є питання фінансування профтехосвіти. Оскільки в обласному бюджеті не хватає коштів, щоб самостійно забезпечити цю галузь. Тому для вирішення цих труднощів зараз намагаються знайти альтернативний вихід. У міській раді пропонують вирішити це питання шляхом стабілізаційної дотації. Пильну увагу буде звернено і на керівників цих закладів, тому що є підозра, що проблема і серед працівників цієї галузі. Є спецфонд, з якого потрібно виділити кошти на заробітні платні, але поки це питання не порушували.

Серед прийнятих рішень було і утворення двох шкіл - зимових та літніх видів спорту, приміщення для яких буде виділено на вул.. Шептицького 26.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер