images/stories/logosait_new.jpg

 

На Руській встановили зовнішню «розумну зупинку»

«Розумна зупинка» на висоті трьох метрів з’явилася у Тернополі на вулиці Руській. Тепер громадяни, чекаючи транспорт можуть переглядати новини, прогноз погоди та курс валют. Та головна мета такої новинки – інформування громади про прибуття громадського транспорту. Оновлена інформація з’являється на моніторі кожних 15 секунд. Маршрутні таксі, соціальні автобуси та тролейбуси позначаються на табло відповідно блакитним та зеленим кольорами. 42-дюймовий екран з підвищеною контрастністю підлаштований до вуличного освітлення. За словами розробників, чудо-новинка пристосована як до спекотних сонячних днів, так і готова пережити осінні дощі та зимові морози.

IMG_3506

Це вже п’ята «розумна зупинка» у Тернополі. Чотири інших, щоправда, вмонтованих в конструкцію павільйону зупинок, розміщуються на вулицях Руській, Київській, Довженка, Кривоноса та на проспекті Степана Бандери.

Віталій Васильків, директор ТОВ «Системний зв’язок», розробник «розумної зупинки»:

«Розумна зупинка» на вулиці Руській - це наш пілотний проект в плані зовнішнього монтажу «розумних зупинок». До того ми працювали з вмонтованими екранами в приміщення, які знаходяться на зупинках. Поки ми перебуваємо на етапі тестування обладнання, калібруємо розрахунки часу прибуття та налаштовуємо роботу системи. Зовнішня розумна зупинка є противандальною, пило і вологостійкою, витримує температуру в межах від -20°с до +50°с. Працює вона наступним чином: з базової диспетчерської програми, куди заносяться усі маршрути, інформація потрапляє на програму detransport, що, в свою чергу, роздає дані на мобільні додатки та розумні зупинки. Мета таких зупинок - інформування населення про рух громадського транспорту. Також ми готуємо цікавий контент для перегляду,

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер