images/stories/logosait_new.jpg

 

Гурт Los Colorados приступив до запису нового альбому

Нагадаємо, що перший альбом Move It! команда випустила у 2012 році на німецькому лейблі Motor Entertainment. До нього увійшли 12 пісень і майже усі з них – кавери. Другий альбом включатиме переважно авторські композиції. Орієнтовна дата його презентації – квітень 2017 року. До речі, саме у 2017 Los Colorados святкуватимуть своє десятиріччя.

Сьогодні до постійного складу гурту входять музиканти: Руслан Приступа (вокал), Ростислав Фук (гітара), Сергій Масик (бас-гітара), Олег Петришин (ударні). На своїх виступах хлопці стверджують, що вони - гурт з села Тетильківці. За словами виконавців, вони є засновниками нового стилю — «агро-алко-рок».

14509188_10207068847910592_683205765_n

Ростику, після 2012 ви якось затихли…

Ростислав: Чому це затихли? Ми збирали гроші на новий альбом, накопичували матеріал. Вже приступили до роботи, першу пісню от записали. Працюємо на студії Frost Magnetic Records, яка належить басисту гурту «Пан Пупец» Олегу «Фросту» Морозу.

Яким має бути новий альбом?

Ростислав: Ми ще не знаємо, скільки там буде пісень, але обіцяємо, що він буде цікавим. Ми повертаємося до свого коріння. Тепер ми робимо те, чого завжди хотіли.

Олег: В новому альбомі ми експериментуємо. Записали пісню, яку ніколи не грали на концертах (при тому, що ми жива команда(.

Стару добру пісню «Джулія» часом не маєте в планах включити до нового альбому?

Олег: Була така ідея, але більше ми хочемо писати нові композиції, яких ще ніхто не чув.

Чому ви змінили барабанщика?

Ростислав: Та він сам помінявся. Йому цікавіше робити щось інше.

Яку назву дасте новому альбому?

Ростислав: Перший наш альбом називається «Шміраки», а другий буде «Похатурники».

Що воно означає?

Ростислав: Ми все життя десь їздимо, два рази на тиждень ночуємо вдома, а решту – «по хатах». От недавно їздили в Ізраїль виступати. Перед літаком довелося чотири доби ночувати в пустелі. От вам і похатурники!

З чого починалися Los Colorados?

Олег: Починалась команда з того, що три шміраки – гітарист Ростик, легендарний вокаліст Руслан і найлегендарніший басист Петрович зібралися і вирішили виступити на тернопільському рок-концерті «Висадка». Петрович підтягнув свого кума Руслана. Сказав йому: «Давай співай, ти вмієш». Внушив йому цю ідею, купив баян…

Ростислав: А мене взяли, бо в мене була крута гітара – Fender Stratocaster.

Хто пише такі цікаві тексти, переважно на сільськогосподарську тематику, ну, і про любов?

Олег: Всі потрохи.

Після шаленого успіху Move It! географія ваших виступів, очевидно, розширилася.

Ростислав: Де тільки не були: проїхали всю Європу, Канаду...

В Австралії були?

Ростик: Там кажуть, що їм легше заплатити нам гонорари і щоб ми відіграли по скайпу, ніж купити квитки на літак.

Не все у вище наведеній розмові слід сприймати буквально. Музиканти, як і їхні музика, веселі і дуже люблять жартувати. Побажаємо їм плідної роботи над новим альбомом, натхнення і належної віддачі від слухача.


Спілкувалася Юлія Хім’як

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер