images/stories/logosait_new.jpg

 

Раді щиро Вас вітати на сторінках журналу ПроТернопіль!

Наша мета –бути для Вас основним і необхідним джерелом найрізноманітнішої, корисної і цікавої інформації, щодня повідомляти Вам останні найважливіші новини міста, знайомити з цікавими особистостями Тернополя – підприємцями, політиками, митцями і просто хорошими людьми, які сьогодні творять історію нашого міста.


• Особливу увагу ми присвячуємо розповідям ПроТернопіль, як унікальний туристичний край – розповідаємо про наймальовничіші куточки міста і області, цікаві історичні факти.


Ми хочемо показати тернополянам і нашим гостям Тернопільщину такою, якою
бачимо її ми! З її унікальною природою (мальовничі гори, водоспади, каньйон,
печери) і архітектурними пам’ятками (палаци і замки, унікальні старовинні деревяні
церкви, споруди, які були свідками великих історичних подій). Адже Тернопільщина
– це унікальне місце, де Ваш відпочинок може бути і приємним, і цікавим, надовго залишивши яскраві спогади у памяті і на фото.
Крім того, для Вас ми збираємо важливу комерційну інформацію – пропозиції тернопільських фірм і підприємств, а також корисні довідки і телефони міста.


Тут ви можете розмісти безкоштовне приватне оголошення, проглянути анонс подій, прогноз погоди і курс валют. А ще привітати зі святом близьку Вам людину!


Усі зауваження і побажання щодо інформації, яку б Ви хотіли бачити в журналі, ми радо приймаємо і беремо до уваги. Пишіть і дзвоніть нам. Ми готові до співпраці для всіх зацікавлених у розміщенні своєї інформації на наших сторінках.
Ми хочемо бути Вам корисними!


З повагою і найкращими побажаннями,
редактор online журналу ПроТернопіль

Наші координати
Телефон: 067-334-25-82
Наша електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер