images/stories/logosait_new.jpg

 

У квітні Тернопільщина візьметься за створення власного бренду

В Україні набирає обертів національна програма «Бізнес.Місто.Бренд», але от проектів зі створення бренду області ще не було. Тернопільщина, очевидно стане першою в цьому.
Міжнародний журнал «Community» виступив з такою ініціативою,і за підтримки Тернопільської облдержадміністрації 17 лютого відбулася дискусійна панель. Вона є підготовчим етапом.
Раніше на Тернопільщині вже робили певні кроки до пошуку інвестиційно привабливих особливостей краю. Додаткові ж консультації експертів стануть у великій нагоді, зазначає Галина Воляник, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА.
В рамках дискусійної панелі було презентовано кейс про успішний досвід стратегічних сесійз пошуку сенсу, які вже відбулися у Білій Церкві, Хмельницькому, Шостці та Черкасах.
Учасники мали можливість обговорити найбільш оптимальні шляхи взаємодії бізнесу та влади області. Ну. І безумовно, йшлося про підготовку до проведення наступного етапу - стратегічної сесії «Бізнес.Область.Бренд».
Адміністрація Тернопільської області вважає, що створення бренду території – це європейський підхід, який допоможе Тернопільщині закріпити свої лідерські позиції. При цьому важливо відійти від рудиментної практики «нав’язування зверху» - потрібно, щоб до стратегії брендуванняобласті долучилося максимально широке коло різних цільових груп. А з допомогою експертів-практиків –вдасться виробити якісний інноваційний продукт. Адже Тернопільщина на це поправу заслуговує.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер