images/stories/logosait_new.jpg

 

Комунальні служби ліквідовують глибокі вибоїни на дорогах Тернополя

Впродовж останніх декількох днів комунальні служби Тернополя проводять ліквідацію глибоких вибоїн на дорогах міста. Начальник відділу технагляду Олег Вітик звертає увагу водіїв, що це ще не поточний ремонт дорожнього покриття, а лише превентивні заходи для забезпечення нормального проїзду автотранспорту.

«У попередні дні, коли були несприятливі погодні умови, ми використовували відходи від холодного фрезерування. Тобто ми використовували безкоштовний матеріал, відходи, яким засипали глибокі вибоїни, - розповідає Олег Вітик. – Зараз, коли на дворі підвищилася температура повітря, ми почали використовувати бітумну суміш, яку можна використовувати при високій вологості».

Цими матеріалами комунальні служби проводять ліквідацію глибоких вибоїн на вул. 15 Квітня, Універсаму, тощо. Сьогодні бригади працюватимуть на вул. Живова, Тарнавського, 15 Квітня, Коновальця, тощо.

«Ми плануємо за декілька днів ліквідувати всі глибокі ями і при сприятливих погодних умовах приступити до поточного ремонту тернопільських доріг. Для цього середньодобова температура повітря повинна становити +5 градусів», - додає начальник відділу технагляду.

Тернополян просять повідомляти про незадовільний стан дорожнього покриття в управління житлово-комунального господарства за телефоном 52-58-48.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер