images/stories/logosait_new.jpg

 

Муніципальний Галицький камерний оркестр відзначив своє 25-річчя

19 березня Муніципальний Галицький камерний оркестр відзначив своє 25-річчя. З нагоди свята оркестранти підготували музичний вечір, під час якого для слухачів звучали найулюбленіші класичні та популярні твори, композиції джазової та рок-музики.

Міський голова Сергій Надал привітав колектив з ювілеєм та побажав усім творчої наснаги, цікавих мистецьких проектів, невпинного руху вперед та Божого Благословіння.

«За 25 років діяльності оркестр дав близько двох тисяч концертів у Тернополі та області, а також для офіційних закордонних делегацій, відіграв гастролі в Німеччині, Франції, Польщі, Угорщині, Словенії. Я пишаюся тим, що наш Галицький оркестр став не лише справжнім символом Тернополя, а й вважається одним із кращих оркестрів України і займає гідне місце у симфонічному житті країни та світу», - зазначив очільник Тернополя.

Міський голова також подякував керівнику, диригенту та наставнику оркестру – Народному артисту України Василю Феленчаку за його працю на благо оркестру та усього міста.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер