images/stories/logosait_new.jpg

 

Депутати затвердили зміни до Генерального плану Тернополя

На сесії міської ради депутати затвердили зміни до Генерального плану Тернополя. Загалом серед 33-ох присутніх 26 проголосували «ЗА».

Як розповідає міський голова Сергій Надал, затвердженню змін до Генерального плану передувала тривала робота фахівців спеціалізованого державного інституту «Діпромісто», громадські обговорення та робота комісії, у яку входили депутати, фахівці та представники громадськості.

«Затверджений Генеральний план є узгодженим документом, у якому максимально враховано ті зауваження та пропозиції, які попередньо надавалися депутатами, громадськими активістами, суб’єктами господарювання та тернополянами, - розповідає очільник Тернополя. – На сесії депутати підтримали зміни до Генерального плану, одночасно дали доручення внести у документ ще пропозиції, які були визначені під час останньої роботи комісії».

Прийняття змін до Генерального плану є важливим для життя міста і його майбутнього розвитку.

«Генеральний план – це будівельна конституція усього міста, яка визначатиме його розвиток на найближчі п’ять років. Адже наша мета - максимально зберегти межі зелених насаджень, межі парків, зафіксувати їх, не дозволити більше хаотичної забудови», - додає Сергій Надал.

До слова, також на сесії депутати прийняли рішення про коригування плану зонування Тернополя та затвердили детальні плани мікрорайону «Північний» та «Пронятин».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер