images/stories/logosait_new.jpg

 


Репортаж

Публікаціі

Новини економіки

Спортивні новини

Корисні поради

Новини Тернополя

Пряма мова

Україна та світ

Здоров`я

Культура

У Тернополі відбудеться перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно

Із 7 до 9 квітня у Тернополі запланований  Перший Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька». До обласного центру з’їдуться творці дитячого кіно з різних регіонів України.

Під час фестивалю заплановано ряд цікавих заходів для дітей і дорослих: майстер-класи, перегляди кінострічок, зустрічі з відомими творцями кіно. Також учасники фестивалю під наставництвом письменниці Ірини Мацко зроблять листівку для військових-добровольців.

«Ми не можемо веселитися і забути про те, що наша країна переживає війну. Хочемо підтримати всіх воїнів. Тож планується, щоб ми разом зі всіма учасниками зробили вітальну листівку для військових», – каже письменниця Ірина Мацко.

Нині майже у кожного є можливість знімати кіно.  Сучасні мобільні пристрої дозволять спробувати себе у ролі творця фільму. Відтак головне – мати бажання і хист до творчості.

«Спробувати себе у ролі кінотворця може будь-хто. Нині найбільше цінується оригінальність ідеї, креативність. Тож важливо розвивати цю властивість насамперед у молодого покоління», – відзначив представник ГО ТВО «Кінохвиля» Антон Марчевський.

Також у рамках фестивалю 8-го квітня у Тернополі проведуть кастинг дітей віком на головні ролі в українському дитячому повнометражному фільмі Анатолія Матешка «Гаврик».

zz.te.ua

Банер
Банер

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні762
mod_vvisit_counterВчора1766
mod_vvisit_counterЦього тижня6092
mod_vvisit_counterМинулого тижня9255
mod_vvisit_counterЦього місяця37562
mod_vvisit_counterМинулого місяця44035
mod_vvisit_counterЗагальна53163820

Online (20 хв. тому): 21
Ваш IP: 172.70.34.159
,
Сьогодні: 2024-03-29
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер